CARTE IN TIRAJ MIC

      Cartea in tiraje foarte mici, pentru cadrele didactice si nu numai

       Edităm si tipărim un tiraj de 15 exemplare, format A5, între 100 și 160 de pagini, (din care 8 pleacă la Biblioteca Naţională, 2 pentru fondul editurii și 5 revin autorului), format A5, coperta full color 1 față, pe carton 250gr, conținut interior alb negru, pe hartie de 80 gr. Se pot publica lucrările de licență, disertațiile, lucările de doctorat, lucrările de gradul I și orice tip de altfel de cărti.     

                          Costul unui pachet cu ISBN şi descriere CIP = 200 de lei

       În costul pachetului intră: tehnoredactare, executarea coperții, tipărirea cărților

      Textele se trimit într-un fișier word, caractere time news roman de 12, corectate, cu diacritice și pozele în format jpg.                                   CĂRȚI ȘI CAIETE PERSONALIZATE PENTRU COPII

      Aveți în copil talentat? Scrie poezii sau povești? Încurajați-l! Publicați o carte cu poeziile sau poveștile lui în scopuri necomerciale, va fi un frumos cadou pentru rude și prieteni și va fi o amintire tare dragă peste ani. Un pachet de 10 exemplare format A5, de 50 - 100 de pagini va costa doar 100 de lei și veți putea comanda apoi altele la un preț de 10 lei/ exemplar. Aceste cărți au copertă color de 250 de gr/mp și hârtie de 80 de gr/mp. Trebuie doar sa ne trimiteți textele și pozele, iar noi ne ocupăm de copertă și tipărire.

                                      Pachetul nu beneficiază de ISBN și descriere CIP

       De-asemeni pentru copii dumneavoastră putem executa caiete format A5 și A4 de matematică, dictando, biologie, geografie, muzică și velină, personalizate cu poza copilului dumneavoastră sau alte poze dorite pe copertă, de 80 de pagini. Caietele vor avea coperta de 150 de gr/mp și hârtie de 80 de gr/mp.

Un pachet de 20 de caiete A5 va costa 100 de lei, modelele fiind la alegere.

Un pachet de 10 de caiete A4 va costa 120 de lei, modelele fiind la alegere.EDITURA IZVORUL CUVÂNTULUI  str Fulger nr 17A Buftea    tel 0737 401 870
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți